Fittja 16

Fittja 16

Slutpris

3 500 000 kr


Fittja— Örsundsbro— Enköping

Fittja 16


Slutpris
3 500 000 kr

Fittja— Örsundsbro— Enköping

Vackert hem med historiska detaljer och naturskön trädgård

Välkommen till detta charmiga hus med välbevarade sekelskiftesdetaljer och en naturnära omgivning. Här kan du njuta av en prunkande trädgård och koppla av i det mysiga uterummet. Bostaden erbjuder även ett praktiskt garage för din bekvämlighet.

Detta rymliga hus erbjuder sex rum att inreda efter dina önskemål. Här finns en mysig vedspis som skapar en varm och hemtrevlig atmosfär. Med närheten till flera större städer har du alla bekvämligheter inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av den lugna och naturnära omgivningen.

Tomtarean är på hela 2926 kvadratmeter, vilket ger dig gott om utrymme att utforska och njuta av utomhusaktiviteter. Här finns även flera byggnader såsom garage, redskapsbodar, ett stort vedförråd och till och med en isolerad gäststuga. Dessutom finns ett växthus för dig som gillar att odla egna växter. Pool och poolhus för att njuta av varma sommardagar.

Denna fantastiska bostad ligger på adressen Fittja 16 i området Fittja. Missa inte chansen att leva i detta drömhem i  underbar miljö.


Boarea/biarea
99/68 kvm
Driftkostnad
42 200 kr/år
Tomtarea
2 926 kvm
Rum
6 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-05-02

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Fittja såldes av oss 2024-05-02. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Fittja.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.