Stor-Rångsen 126

Stor-Rångsen 126

Slutpris

2 800 000 kr


Östhammar/Forsmark— Östhammar

Stor-Rångsen 126


Slutpris
2 800 000 kr

Östhammar/Forsmark— Östhammar

Skärgårdsdröm med eget båthus och brygga i länga!

Året runt boende med eget båthus och brygga i länga en kort promenad bort! Möjlighet finns att förvärva den avstyckade tomten Östhammar Forsmark 4:25 intill.

Närområdet är välskött och fastigheten ingår i samfällighet som bildats för viss skötsel och underhåll vid den gemensamma ytan runt båthus och brygga. En kort promenad bort finns en mysig camping och den vackra inbjudande naturen ger möjlighet till att njuta av långa skogspromenader, njuta av både lugnet och vågskvalpet.

Fastigheten är högt belägen omgärdad av björkar, ängsblommor och gräsmatta för lek och spel. På tomten finns också ett stort dubbelgarage med förråd och ett övernattningsrum, perfekt för övernattande gäster eller tonårsdel. En kort promenad bort längs en charmig grusväg finner ni det underbara båthuset i länga ( nr 3 ) med en egen privat brygga bredvid, ett perfekt ställe för midsommarfirande eller kräftskivan. Här kan ni verkligen njuta av en bedårande skärgårdsvy med utsikt över kobbar och skär. Vintertid är minst lika underbart här, med skidåkning och utflykter i en vintervit skärgård för att sedan kunna värma er i det fina huset vid den härliga braskaminen.

Huset har renoverats löpande och är idag ljus och inbjudande med stora fönsterpartier åt två väderstreck. Det fullt utrustade köket och det generösa vardagsrummet har kopplas samman och bildar fina sällskapsytor, här kan ni umgås med nära och kära! En braskamin ger både värme och hemtrevnad, perfekt under den mörkare delen av året. Vidare finner ni två badrum samt ett sovrum med förvaringsdel alt dela av till två mindre sovrum. Övre plan erbjuder två separata övervåningar med varsitt sovrum och varsina mysiga allrum. Huset är inrett i genomgående ljusa och lugna färgval och det stora dubbelgaraget erbjuder gott om förvaring och övernattningsdel. Ett hus och en omgivning att trivas i!

Bredvid denna fastighet ( 4:24 ) ligger en obebyggd tomt ( 4:25 ) den har egen båtplats ( båtplats har plats nr 4 ) på gemensam flytbrygga med Y bommar. Tomten är även den till salu; ÖSTHAMMAR FORSMARK 4:25.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
20 416 kr/år
Tomtarea
2 230 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Stor-Rångsen såldes av oss 2024-03-23. Se alla våra försäljningar i Östhammar samt även på Stor-Rångsen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.