Search Menu
Bostaden är såld

Storvreta / Åskmolnsvägen 53

Perfekt för barnfamiljen!

Kedjehus om 5 rum och kök med två uteplatser. Entréplanet erbjuder ett stort kök med matplats för 6-8 personer och utgång till uteplats med kvällssol. Vidare finner ni ett vardagsrum med utgång till ytterligare en altan, delvis under tak, som vetter mot husets baksida samt ett intilliggande sovrum. På nedre plan finns ett renoverat badrum och tvättstuga med groventré. På övervåningen finns tre sovrum i varierande storlekar och alla sovrum har takkupa som ger extra rymd och ljus, en klädkammare och ett badrum. Till huset hör ett vidbyggt trädgårdsförråd och garage i länga. Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt kvarter utan genomfartstrafik och nära till förskola och livsmedelsaffär. Kort promenadavstånd till Upptåget och två busslinjer i direkt närhet. Välkommen på visning!

Storvreta
Åskmolnsvägen 53
Final price: 3 195 000 kr
Enclosed: 136 kvm
Running costs: 52 322 kr/år
Plotarea: 244 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Storvreta / Åskmolnsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.