Aspdungevägen 9

Aspdungevägen 9

Slutpris

4 100 000 kr


Storvreta— Uppsala

Aspdungevägen 9


Slutpris
4 100 000 kr

Storvreta— Uppsala

Välskött enplanshus med inredd källare

Nu finns ett väl omhändertaget enplanshus med källare till salu i de centrala delarna av barnvänliga Storvreta! Huset är perfekt för er som söker en villa med lagom stor tomt, stor altan delvis med tak och med närhet till det mesta som natur, kommunikationer, lekplatser, skolor och närservice.

Entrén sker i markplan med en halvtrappa upp till entréplanet samt en halvtrappa ner till källaren. Detta gör att hallen blir rymlig och hela familjens ytterkläder får plats utan att ta yta från de sociala delarna. Köket känns gediget med luckor i trä och gott om förvaring och bänkyta. Här går all maskinell utrustning i rostfritt som är både påkostat och tidlöst i sin stil. Från köket nås ena altandelen där ni kan inta en kopp kaffe i solen eller kanske avnjuta en middag en varm sommarkväll. Vardagsrummet ligger sedan separat från köket och här nås altandelen under tak som tack vare sin inglasning får en förlängd utesäsongen där ni kan njuta av utevistelse från våren till hösten. De tre sovrummen är alla i bra storlekar och badrummet på samma plan är helkaklat med dusch och har gott om förvaringsmöjligheter. En trappa ner i källaren finns en klassisk inredd gillestuga med värmande kamin samt några extra rum för förvaring. Här finns ytterligare en WC, under trappan finns en matkällare och i tvättstugan finns också groventrén.

Den lättskötta tomten erbjuder er gräsmatta och diverse buskar och planteringar. På nedre delen av tomten finns en lekstuga/förråd om ca 8-10kvm. På uppfarten finns plats för två bilar samt en bil till i carporten. På baksidan finns ett mindre cykelskjul med tak.

Huset ligger i ett centralt läge i Storvreta med gångavstånd till all service ni kan tänka er. Här finns förskolor, skolor, bibliotek, mataffärer, restauranger, frisör, gym, vårdcentral, apotek och tandläkare. För den aktiva familjen finns gott om grönområden, pulkabackar samt lekplatser skyddade från trafik. Storvreta angränsar till stora natur- och fritidsområdet Storskogen, med många strövområden och vandringsleder, här finns ett aktivt föreningsliv och idrottsplats med upplysta motionsspår med fina möjligheter till längdskidåkning vintertid. Området erbjuder goda kommunikationer med Upptåget som är i Uppsala på ca 8 min, flera bussar samt nära till E4:ans påfart för den bilburne. Optimalt pendlingsläge både mot Stockholm och Gävle.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea/biarea
96/88 kvm
Driftkostnad
49 308 kr/år
Tomtarea
678 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Aspdungevägen såldes av oss 2024-03-26. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Aspdungevägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.