Search Menu
Bostaden är såld

Storvreta / Jan eriks tvärväg 34

Centralt läge på hörntomt i Storvreta!

Centralt beläget gavelradhus om 4 rum och kök. Fin hörntomt i bra solläge med två uteplatser och separat förråd. Carport i länga och lekplats på gemensam innergård. Huset erbjuder ett vardagsrum med utgång till trädgårdens baksida, ett kök med matplats för 6 personer och en tvättstuga som ligger innanför köket. På entréplan finns även ett badrum med dusch. På övre plan finner ni tre sovrum, alla i bra storlek. Här finns ytterligare ett badrum med badkar. Populärt läge med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Här får ni närhet till bra kommunikationer såsom upptåget vilket tar er till Uppsala på ca 9 minuter, stadsbussarna och även nära till nya påfarten för E4:an. Välkommen till Jan Eriks Tvärväg 34!

Storvreta
Jan eriks tvärväg 34
Final price: 3 000 000 kr
Enclosed: 120/8 kvm
Running costs: 37 413 kr/år
Plotarea: 415 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Storvreta / Jan Eriks Tvärväg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.