Search Menu
Bostaden är såld

Storvreta / Jupitervägen 14

Välkommen till detta fina kedjehus med hörntomt beläget på lugn återvändsgata i Storvreta. Tomt på hela 617 kvm som med hörnläget ger en känsla av ett friliggande hus. Naturnära läge med både bär och svamp inom bekvämt promenadavstånd. Garage med bakomliggande förråd samt både cykelförvaring och vedförråd. Plats för två bilar på uppfarten. Entréplan består av stort renoverat kök med matplats och utgång till en av tre altaner. Vardagsrum med kamin och utgång till den större altanen på baksidan av huset. Det finns även sovrum, klädkammare, tvättstuga och ett fint renoverat badrum. Övre plan består av hall, badrum och tre bra sovrum. I Storvreta finns det mesta som en barnfamilj kan önska sig som förskola, skola upp till årskurs 9, mataffär, apotek, fin idrottsplats och elljusspår. Bra kommunikationer med Upptåget, buss samt bil. Upptåget tar dig in till Uppsala eller vidare norrut till Gävle istället.

Storvreta
Jupitervägen 14
Final price: 3 495 000 kr
Enclosed: 129 kvm
Running costs: 35 974 kr/år
Plotarea: 617 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Storvreta / Jupitervägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.