Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Byggmästargatan 10 A

Fin 3:a med låg avgift i Salabacke!

Med ett optimalt läge i populära Salabacke finner ni denna trevliga 3:a med balkong belägen på första våningen. Bostaden har genomgående fina ytskikt och upplevs ljus och trivsam. Lägenheten fördelar sig enligt följande: en hall med klädkammare, två trevliga sovrum med plats för garderob, ett trivsamt kök med bra ljusinsläpp, ett badrum med fönster samt ett luftigt och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen i västläge. På Byggmästargatan 10 A bor ni i en välordnad förening där flera av de stora renoveringarna redan är genomförda. I avgiften om 2 778 kr/mån ingår såväl värme, vatten och kabel-tv. Utanför dörren ligger den lugna och trevliga innergården med både grillplats och lekplats för de små. Ett stenkast från bostaden ligger även den lummiga och trevliga Byggmästarparken. Salabacke är ett mycket uppskattat område beläget ca två kilometer öster om Uppsala city. Här har ni nära till allt och bor med ett bekvämt avstånd till diverse livsmedelsbutiker och närservice. Ständigt växande Gränby centrum ligger endast ca 10 minuter från bostaden och till Resecentrum och Uppsalas mer centrala delar tar det ca 10 min. För den som pendlar med bil finns även goda möjligheter till det då man enkelt tar sig ut till E4:an. Detta är en bostad att trivas i. Välkommen hem!

Uppsala / Salabacke
Byggmästargatan 10 A
Final price: 1 950 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Community fee: 2 778 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala