Bernadottestigen
Bernadottestigen
Katarina Wiksell, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Bernadottestigen




Valsätra— Uppsala

Bernadottestigen


Förberedd försäljning

Valsätra— Uppsala


Referensnummer
559 240
Boarea
160 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Katarina för mer information kring Bernadottestigen Anmäl intresse.

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Valsätra

Valsätra är en stadsdel som ligger i Uppsalas södra delar. Området består av villaområden och ett par bostadsrättsföreningar. Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. I närheten ligger även Hågadalen, vandringsleden Gula stigen, hela Sunnerstaåsens friluftsområde med slalombacke och elljusspår samt bad- och båtplatser vid Lyssnarängen.


01
Fördelar med området
Hundvänligt Badstrand Barnvänligt Sport och friluftsliv Båtliv Motionsspår Cykelstigar (mtb) Skidspår Utegym Bussar Lugnt Båthamn

02
Service

Som boende i Valsätra har du nära till Gottsunda centrum där all tänkbar service finns såsom 3 mataffärer, klädbutiker, frisör, ett mattorg m bl a fiskdisk, Sushirestaurang och bageri. Vidare finner ni vårdcentral, BVC, Folktandvård, Systembolag, bibliotek, gym, simhall och öppen förskoleverksamhet.

I närheten finns även Rosendal som har ett brett restaurangutbud, matbutik, gym, aktivitetspark och tennishall.


03
Skola och barnomsorg

I området finns ett par förskolor samt grundskolorna Malmaskolan (F-6) och Valsätraskolan (F-9) som har sin verksamhet på två adresser, Slädvägen 2-6 samt Linrepevägen 17.


04
Fritid och friluftsliv

I Valsätra finns både fotbollsplaner och ishall. I närheten ligger även vandringsleden Gula Stigen och naturreservaten Hågadalen och Stadsskogen som erbjuder vackra promenadstigar. Det är även nära till bl a Vårdsätraskogen och Gottsundagipen med skidspår vintertid, kolonilotter, fotbollsplaner och mountainbikesleder.
På cykelavstånd finns två badplatser, Lyssnaängens badplats, med kiosk sommartid, och Sunnerstabadet. Det finns även ett hundbad, Lerstabadet, med omgärdande stängsel.
I närheten finns även Sunnerstaåsens fritidsområde som erbjuder slalombacke med lift och tre nedfarter, kanot- och kajakuthyrning, vandringstigar, elljusspår med skidspår på vintern, ett rikt fågelliv, pulkabacke, café som är öppet vintertid, naturgym och lekplats. KFUM Alnäs Fritidsgård anordnar sommarläger för barn.


05
Kommunikationer

Flera stadsbussar går till och genom Valsätra, dagtid ungefär var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut. Via Vårdsätravägen finns en snabbcykelbana in till stan som underhålls väl även under vinterhalvåret.

Möjlighet till båtplatser finns vid Skarholmen där Uppsala Motorbåtssällskap, Uppsala Segelsällskap och Ekolns segelklubb håller till. Vid Fyrisåns utlopp finns ytterligare en båtklubb.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Katarina!

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.