Dag Hammarskjölds väg 279

Dag Hammarskjölds väg 279

Slutpris

1 995 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Dag Hammarskjölds väg 279


Slutpris
1 995 000 kr

Sunnersta— Uppsala

2:a i villakvarter med balkong och utsikt över Ekoln!

Denna mysiga 2:a i Sunnersta är det perfekta valet för dig som söker en unik kombination av att ha nära till stadslivet men även till naturen. Med en balkong som vetter mot sjön Ekoln kan du här njuta av en utsikt över vattnet och omgivande grönska. Dessutom ger lägenheten en känsla av att bo i hus med den närliggande trädgården runt samt att huset är beläget i villakvarter. Föreningen accepterar juridisk person som köpare.

I lägenheten möts du av en modern, ljus färgsättning som är genomgående i hela bostaden och från flera fönster har ni en glimt över Ekoln. Innanför den möblerbara hallen nås vardagsrummet som har plats för en bekväm soffa och kanske en TV-möbel för dig som önskar det. Köket går att möblera med ett matbord för ca 4 personer invid fönstret och det är även här utgången till den härliga balkongen finns. Sovrummet är målat i en harmonisk grågrön nyans som ger skön avkoppling efter en lång arbetsdag. Badrummet är fräscht med kaklade väggar och med en separat duschhörna.

Här bor du med närhet till vackra promenadstråk längs med Ekoln och Fyrisån. Endast en kort promenad till Sunnerstaåsen där du finner elljusspår, utegym och flera löpspår. Bara en liten bit från bostaden finner ni Sunnerstabadet och inom promenadavstånd även Lyssnaängsbadet som under sommaren erbjuder er kiosk, badbryggor och toaletter. Vintertid finns en populär pulkabacke samt Sunnersta Alpin med liftar och kvällsbelysning. Här finns också flera grillplatser och ett café med skiduthyrning. Vid Nedre Föret finns för den naturintresserade ett rikt fågelliv som tidvis lockar många fågelskådare. Matbutiken Coop med generösa öppettider ligger på bekvämt promenadavstånd och övrig tänkbar service finner ni i Gottsunda Centrum som bl a erbjuder tre större matbutiker, café, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral, BVC, bibliotek och badhus med gym. Närmaste busshållsplats ligger ca 100 m från bostaden.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 717 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Dag Hammarskjölds väg såldes av oss 2024-03-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dag Hammarskjölds väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.