Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Gränby / Dimgatan 12

Balkong med eftermiddags- och kvällssol!

Välkommen till denna trevliga och välplanerade 3:a med balkong i sydvästligt läge där ni avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Helkaklat och stamrenoverat badrum från 2006 med vägghängd toalett, duschväggar i glas, tvättmaskin, handdukstork samt handfat med kommod. I lägenheten finns även en helkaklad WC, från tidigare nämnda stamrenovering, med vägghängd toalett, badrumsskåp, handfat och kommod. Vardagsrummet är väl tilltaget och båda sovrummen är rymliga. Trevligt kök med kyl och frys i fullhöjd, gott om förvaringsutrymme samt plats för matbord. I källaren finns ett förråd som hör till lägenheten om ca 8 kvm samt matkällarförråd. Stor och stabil förening med samanlagt 567 lägenheter som utöver stambytet även satt in säkerhetsdörrar och gjort omfattande upprustning av grönytorna. Grönytorna har fått nya och godkända lekplatser, flera sittgrupper samt ombonade grillplatser, vilket resulterat i en mycket trivsam utomhusmiljö för hela familjen. Föreningen tillhandahar även bastu/relax, pingisrum, boulebana samt föreningslokal till sina medlemar och p-plats med el finns ledig att hyra. Lugnt område med närhet till exempelvis Gränby Centrum, skola, förskola, parkmiljö samt flera olika mataffärer. Goda busskommunikationer samt närhet till E4:ans på- och avfarter. Cykelavstånd till Resecentrum och allt annat Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Uppsala / Gränby
Dimgatan 12
Final price: 1 995 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 4 140 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Dimgatan