Eddagatan 6

Eddagatan 6

Slutpris

2 750 000 kr


Centrum— Uppsala

Eddagatan 6


Slutpris
2 750 000 kr

Centrum— Uppsala

Välbevarad 2,5:a på lugn återvändsgata i stabil förening

-- FAST PRIS, först till kvarn. Kontakta mäklaren för ytterligare information. --
Varmt välkommen till denna charmiga 2,5:a med vackert bevarade detaljer så som dubbeldörrar, fönsterbänkar i sten, höga golvsocklar och trägolv. Här finner du en bostad att trivas i med närhet till allt!

Redan när du kommer in i hallen slås man av den extra takhöjden som bidrar till att bostaden känns extra rymlig. Från hallen når du sedan det moderna och stilrena köket renoverat 2021, i en sober grön nyans på skåps- och köksluckor som bryter av mot den ljusa stenbänkskivan och de ljusa väggarna. Här finns även plats för matbord att avnjuta härliga middagar.
Bostaden erbjuder vidare ett väl tilltaget sovrum med praktisk garderobslösning, en inre hall med plats för avkoppling och läshörna som delas av mot vardagsrummet med vackra dubbeldörrar. Vardagsrummet är väl tilltaget och upplevs ljust med stort fönsterparti som vetter mot föreningens innergård. Här finns plats för både familj och vänner att samlas. I bostaden finns också ett helkaklat badrum med praktikaliteter så som tvättmaskin och komfortabel golvvärme.

Som bostadsrättsinnehavare av denna lägenhet bor du i en välskött förening med låg belåningsgrad där föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja mindre "lott"/rabatt att odla på. Här bor du med ett centralt läge med närhet till promenader längs Fyrisån. Via Svartbäcksgatan har du bekvämt avstånd till stadens breda utbud av restauranger, kaféer, butiker och kulturaktiviteter. Här bor du med närheten till stadens puls och även på gång- och cykelavstånd till Resecentrum - perfekt för dig som pendlar.

Välkommen hem!


Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 743 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Eddagatan såldes av oss 2023-12-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eddagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.