Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Tunabackar / Svartbäcken / Fjärdhundragatan 18

3,5:a i barnvänligt område högst upp i huset med balkong och kamin.

Fin 3,5:a med balkong högst upp i huset med ett fritt och insynsskyddat läge. Den har både kamin och högt i tak med en högsta takhöjd om 2,85 m. Lägenheten känns välplanerad med två bra sovrum och riktigt bra förvaring med flertalet garderober samt en klädkammare. Halvrummet utanför köket är rymligt och används i dag som matplats där hela familjen kan sitta samlad. Ljust kök med vita luckor där spis och diskmaskin är nya från 2016. Härligt vardagsrum med flera fönsterpartier som ger fint ljus till rummet. I det ena hörnet finns en fungerande kamin, vilket hjälper till att höja mysfaktorn ytterligare. Badrum med klinkergolv och halvkaklade väggar. utrustat med bland annat tvättmaskin, badkar, handdukstork, handfat med kommod samt wc. Lugnt och barnvänligt område med stora bilfria innergårdar. Nära till förskola och skola samt bekvämt promenadavstånd till Fyrishov. I närheten finns Torbjörnstorg med bl.a. ICA-butik. Fina strövområden i närheten med både Röbo-spåret och efter Fyrisån. Cykel och promenadavstånd till city. Välkommen på visning!

Uppsala / Tunabackar / Svartbäcken
Fjärdhundragatan 18
Final price: 2 185 000 kr
Enclosed: 79 kvm
Community fee: 3 515 kr/mån
Rooms: 3.5 rum, varav 2 sovrum
Floor: Vån 4/4, 3 tr
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Fjärdhundragatan