Search Menu
Bostaden är såld

UPPSALA - Svartbäcken / Folkungagatan 10 B

Trevlig 2:a i populära Svartbäcken!

Välkommen till en välplanerad och trivsam 2:a belägen en halv trappa upp i huset med balkong i bästa solläge. Bostaden håller en genomgående hög standard och genomsyras av fina materialval och behagliga färgval som bidrar till en positiv atmosfär och boendemiljö. Den väldisponerade bostaden erbjuder en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning, ett funktionellt och trevligt kök i charmig 50-talsstil, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum samt ett luftigt vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen som vetter mot innergården. På Folkungagatan 10 B bor ni i en trivsam och välordnad förening med god ekonomi och låg skuldsättning där flera av de stora renoveringarna redan är utförda. I månadsavgiften om 2590 kr ingår både värme, kall- och varmvatten samt kabel-tv. I föreningen finns såväl tvättstuga, torkrum, mangelrum som hobbyrum och till lägenheten hör dessutom två stycken väl tilltagna förråd. Svartbäcken är ett mycket uppskattat och populärt bostadsområde strax norr om centrala Uppsala och utgör den perfekta stadsdelen för den som ställer höga krav på bekvämlighet. Här erbjuds ni ett utmärkt boende med närhet till allt och där stadens puls befinner sig endast en kort cykeltur bort. I området finns både livsmedelsbutik och övrig närservice samt goda träningsmöjligheter i form av bland annat badminton, motionssim och gym. Utanför bostaden finns goda bussförbindelser och till Rececentrum tar det ca 10 minuter samtidigt som bilpendlaren enkelt når E4:an via Bärbyleden. Välkommen hem!

UPPSALA / Svartbäcken
Folkungagatan 10 B
Final price: 1 960 000 kr
Enclosed: 52,5 kvm
Community fee: 2 590 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / UPPSALA / Folkungagatan