Fyrisvallsgatan 3B

Fyrisvallsgatan 3B

Slutpris

2 675 000 kr


Luthagen— Uppsala

Fyrisvallsgatan 3B


Slutpris
2 675 000 kr

Luthagen— Uppsala

Gavellägenhet på 5:e våningen med inglasad balkong

Välkommen till denna 3:a på gaveln med hiss från markplan i ett insynsskyddat och högt läge med inglasad balkong. Från vardagsrumsfönstren, sovrumsfönstren och balkongen erbjuder lägenheten en svårslagen utsikt där man kan se såväl Uppsalas takåsar som Fyrisån, domkyrkan och grönska. Här får Ni en gemytlig lägenhet i gott skick som disponeras enligt följande: två sovrum, vardagsrum, kök med matplats, badrum, hall och en stor inglasad balkong. Den välplanerade lägenheten som erbjuder gavelläge, många fönster och högre takhöjd än standard ger en härlig rymd och gott ljusflöde. Här har Ni ett hem att trivas i!

Brf Mellersta Fyrisstrand är en välskött och ytterst trevlig förening av bo i med god sammanhållning och bra ekonomi. I månadsavgiften på 5 251 kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, Ip-telefoni, förråd och bostadsrättstillägg. Föreningen har flera gemensamma utrymmen såsom innergård, cykelrum, barnvagnsrum, förråd (extra att hyra utöver den som tillhör lägenheten), tvättstuga samt träningsrum och snickar- och målarrum på vinden. Innergården med fina planteringar och stensatt uteplats ligger avskilt från vägen och med fin utsikt över Fyrisån. Här finns grill och möbler samt möjlighet att hyra föreningens båt som ligger i ån. Hiss finns från markplan.

Flytta till Luthagen/Fyrisstrand intill Fyrisån med fina promenadstråk. Här är ett boende som passar de flesta med goda träningsmöjligheter i fina omgivningar (såväl utomhus som inomhus) och ett stenkast från stadskärnan och allt vad den erbjuder med shopping, restauranger och service. Från lägenheten har ni gång- och cykelavstånd till city om ni inte tar stadsbussen som går utanför.
I närheten ligger Nelins matvarubutik, ICA och flera restauranger med några minuters promenadavstånd från huset. Svartbäckens vårdcentral och apotek finns i de närmaste kvarteren. Fyrishov med bad, gym och alla övriga sportaktiviteter ligger med direkt närhet. Förskolor och skolor finns det flertalet i närheten.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
77 kvm
Avgift
5 251 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-09-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.