Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen / Fyrisvallsgatan 3B

Gavellägenhet på 5:e våningen med inglasad balkong

Välkommen till denna 3:a på gaveln med hiss från markplan i ett insynsskyddat och högt läge med inglasad balkong. Från vardagsrumsfönstren, sovrumsfönstren och balkongen erbjuder lägenheten en svårslagen utsikt där man kan se såväl Uppsalas takåsar som Fyrisån, domkyrkan och grönska. Här får Ni en gemytlig lägenhet i gott skick som disponeras enligt följande: två sovrum, vardagsrum, kök med matplats, badrum, hall och en stor inglasad balkong. Den välplanerade lägenheten som erbjuder gavelläge, många fönster och högre takhöjd än standard ger en härlig rymd och gott ljusflöde. Här har Ni ett hem att trivas i! Brf Mellersta Fyrisstrand är en välskött och ytterst trevlig förening av bo i med god sammanhållning och bra ekonomi. I månadsavgiften på 5 251 kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, Ip-telefoni, förråd och bostadsrättstillägg. Föreningen har flera gemensamma utrymmen såsom innergård, cykelrum, barnvagnsrum, förråd (extra att hyra utöver den som tillhör lägenheten), tvättstuga samt träningsrum och snickar- och målarrum på vinden. Innergården med fina planteringar och stensatt uteplats ligger avskilt från vägen och med fin utsikt över Fyrisån. Här finns grill och möbler samt möjlighet att hyra föreningens båt som ligger i ån. Hiss finns från markplan. Flytta till Luthagen/Fyrisstrand intill Fyrisån med fina promenadstråk. Här är ett boende som passar de flesta med goda träningsmöjligheter i fina omgivningar (såväl utomhus som inomhus) och ett stenkast från stadskärnan och allt vad den erbjuder med shopping, restauranger och service. Från lägenheten har ni gång- och cykelavstånd till city om ni inte tar stadsbussen som går utanför. I närheten ligger Nelins matvarubutik, ICA och flera restauranger med några minuters promenadavstånd från huset. Svartbäckens vårdcentral och apotek finns i de närmaste kvarteren. Fyrishov med bad, gym och alla övriga sportaktiviteter ligger med direkt närhet. Förskolor och skolor finns det flertalet i närheten. Välkommen på visning, välkommen hem!

Uppsala / Luthagen
Fyrisvallsgatan 3B
Final price: 2 675 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 5 251 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 5 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Fyrisvallsgatan