Geijersgatan 50 C

Geijersgatan 50 C

Slutpris

1 795 000 kr


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 50 C


Slutpris
1 795 000 kr

Luthagen— Uppsala

Funktion som mini-2:a - Högst upp med balkong

Välkommen till denna trevliga och väldisponerade 1,5:a med funktion som mini-2:a där mycket av den äldre charmen bevarats. Bostaden är insynsskyddad och belägen högst upp i huset med fönster i två vädersträck. Balkongen vetter i sydostligt läge och här avnjuter ni härlig förmiddagssol. Fräscht och ljust arbetskök utrustat med diskmaskin, kallskafferi, spis, kolfilterfläkt, Reda-behållare samt kyl och frys. I kök och sovrum ligger ett vackert trägolv. Sovrummet ligger mot gården och här står i dagsläget en 120-säng. Badrummet stamrenoverades 2001, är kaklat och utrustat med duschväggar i glas, toalett, handfat samt badrumsskåp. Vardagsrummet får generöst ljusinsläpp från den stora fönsterytan och härifrån nås balkongen. I anslutning till hallen finns hatthylla samt integrerad klädkammare och skåp. Till lägenheten hör vindsförråd samt källarförråd.

Stabil förening utan planer på att förändra månadsavgiften och som under senaste tiden gjort stora renoveringar som exempelvis fönsterbyte, byte av balkongdörrar, renovering av tvättstugan samt tidigare nämnda stamrenovering. Föreningen har även gjort i ordning övernattningsrum i källaren som medlemmarna får hyra för 250 kr/natt, perfekt när vänner och familj kommer på besök. På den vackra innergården finns äppel- och körsbärsträd samt bärbuskar. Här har även en uteplats anlagts med murad grill och gemensamma möbler.

Inom gång- och cykelavstånd finner ni bl.a. Ekonomikum, Vindhemsparken, Stabbyskogens elljusspår, flera olika typer av restauranger som exempelvis thai och sushi, välsorterade mataffärer, nationslivet, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Välkommen hem!


Boarea
43 kvm
Avgift
3 170 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.