Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Norra Luthagen / Gimogatan 11 A

När nyproduktion är som bäst!

När nyproduktion är som bäst! En helt nyproducerad bostadsrätt om 3 rok i gavel i det nya och omtyckta området i Norra Luthagen. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en framtida blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. Redan nu finns gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats och mataffärer med stort ekologiskt utbud. Lägenhetens yta är 82 väl disponerade kvm och med hög standard på både utförande och material. Hall med mörkgrå klinkergolv, vitmålade väggar och garderob med skjutdörrar. Från hallen ingång till helkaklat badrum om dryga 5 kvm med grått klinker på golv, vita kakelplattor på vägg, badkar, handfat med kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över. Vardagsrum om 24,3 kvm med ekparkett, vitmålade väggar och utgång till den delvis inglasade balkongen om ca 12 kvm med sol från morgon och fram mot eftermiddagen. I vardagsrummet finns även en klädkammare om ca 2,5 kvm. 2 stora sovrum om vardera ca 14 kvm och båda med skjutdörrsgarderober och vitmålade väggar. Kök om ca 15 kvm med ekparkett, vitmålade väggar, grått matt kakel ovanför mörk bänkskiva, full maskinell utrustning och matplats för ca 5 personer. I föreningen finns övernattningsrum att hyra för medlemmarnas gäster.

Uppsala / Norra Luthagen
Gimogatan 11 A
Final price: 2 800 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Community fee: 4 212 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Gimogatan