Gimogatan 11 A

Gimogatan 11 A

Slutpris

2 800 000 kr


Norra Luthagen— Uppsala

Gimogatan 11 A


Slutpris
2 800 000 kr

Norra Luthagen— Uppsala

När nyproduktion är som bäst!

När nyproduktion är som bäst! En helt nyproducerad bostadsrätt om 3 rok i gavel i det nya och omtyckta området i Norra Luthagen. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en framtida blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. Redan nu finns gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats och mataffärer med stort ekologiskt utbud. Lägenhetens yta är 82 väl disponerade kvm och med hög standard på både utförande och material. Hall med mörkgrå klinkergolv, vitmålade väggar och garderob med skjutdörrar. Från hallen ingång till helkaklat badrum om dryga 5 kvm med grått klinker på golv, vita kakelplattor på vägg, badkar, handfat med kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över. Vardagsrum om 24,3 kvm med ekparkett, vitmålade väggar och utgång till den delvis inglasade balkongen om ca 12 kvm med sol från morgon och fram mot eftermiddagen. I vardagsrummet finns även en klädkammare om ca 2,5 kvm. 2 stora sovrum om vardera ca 14 kvm och båda med skjutdörrsgarderober och vitmålade väggar. Kök om ca 15 kvm med ekparkett, vitmålade väggar, grått matt kakel ovanför mörk bänkskiva, full maskinell utrustning och matplats för ca 5 personer. I föreningen finns övernattningsrum att hyra för medlemmarnas gäster.


Boarea
82 kvm
Avgift
4 212 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-05-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2016-05-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.