Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Norra Luthagen / Gimogatan 6 C

Nyproducerad gavel-3:a med balkong

Här finns möjlighet att förvärva, samt snabbt tillträda, en helt nyproducerad gavel-3:a i det växande området Norra Luthagen. Öppen och härlig yta mellan kök och vardagsrum med fönster i två vädersträck som ger härligt ljusinsläpp. Från köket/vardagsrummet nås den 8 kvm stora balkongen där ni avnjuter härlig kvällssol. Marbodal-kök med vita luckor, grå laminatbänkskiva samt vitt kakel. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt rostfri mikro, inbyggnadsugn, kyl och frys. Helkaklat badrum med mörkgrå klinker samt vitt högblankt kakel som ger snygg kontrast. I badrummet finns handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, toalett, handfat med kommod samt duschväggar i glas. Två rymliga sovrum om 12 respektive 10 kvm. I lägenheten finns rejäl klädkammare och till lägenheten hör ett källarförråd. Genomgående i lägenheten ligger ekparkett och takhöjden är 2,50 m. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek och café. Välkommen att kontakta mäklaren Kalle Gramnes, 073-837 28 75 på Mäklarhuset för mer information om lägenheten. Lägenheten blir klar i slutet av juni, därför kan inga fysiska visningar av lägenheten göras än.

Uppsala / Norra Luthagen
Gimogatan 6 C
Final price: 2 795 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Community fee: 4 725 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Gimogatan