Gimogatan 11 B

Gimogatan 11 B

Slutpris

3 790 000 kr


Norra Luthagen— Uppsala

Gimogatan 11 B


Slutpris
3 790 000 kr

Norra Luthagen— Uppsala

Nyproducerad 4:a med två balkonger och parkeringsmöjligheter

Välkommen till en modern, rymlig och nyproducerad 4:a i Norra Luthagen. Lägenheten har två härliga balkonger på 12 respektive 6 kvm i söderläge som delvis är inglasade. Bekvämt boende med hiss från markplan. Stora gemensamma ytor där kök och vardagsrum idag är på 53,5 kvm. Möjlighet att sätta upp en vägg i vardagsrummet för att få ett 4:e sovrum. Två klädkammare, flera garderober och skjutgarderober samt ett skafferi på 3 kvm ger goda förvaringsmöjligheter i lägenheten. I källaren finns även ett källarförråd som tillhör lägenheten. Två fina badrum med grå/svart klinker golv och vitkaklade väggar samt infällda spotlights i tak. Det mindre har dusch och det större har badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek och café.

Parkeringsplats finns ledig i dagsläget (2016-04-26).
Möjlighet till ett snabbt tillträde redan från slutet av Juni, dock inget krav. Säljaren är öppen även för andra önskemål.

Välkommen att kontakta mäklaren Johan Eriksson 070-687 50 20 på Mäklarhuset för mer information om lägenheten. Lägenheten blir klar 8/6, därför kan inga fysiska visningar av lägenheten göras innan dess. Invändiga bilder kommer att presenteras innan ordinarie visningar.


Boarea
119.5 kvm
Avgift
5 905 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3/6 (Hiss finns)
Såld
2016-06-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.