Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Norra Luthagen / Gimogatan 11 B

Nyproducerad 4:a med två balkonger och parkeringsmöjligheter

Välkommen till en modern, rymlig och nyproducerad 4:a i Norra Luthagen. Lägenheten har två härliga balkonger på 12 respektive 6 kvm i söderläge som delvis är inglasade. Bekvämt boende med hiss från markplan. Stora gemensamma ytor där kök och vardagsrum idag är på 53,5 kvm. Möjlighet att sätta upp en vägg i vardagsrummet för att få ett 4:e sovrum. Två klädkammare, flera garderober och skjutgarderober samt ett skafferi på 3 kvm ger goda förvaringsmöjligheter i lägenheten. I källaren finns även ett källarförråd som tillhör lägenheten. Två fina badrum med grå/svart klinker golv och vitkaklade väggar samt infällda spotlights i tak. Det mindre har dusch och det större har badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek och café. Parkeringsplats finns ledig i dagsläget (2016-04-26). Möjlighet till ett snabbt tillträde redan från slutet av Juni, dock inget krav. Säljaren är öppen även för andra önskemål. Välkommen att kontakta mäklaren Johan Eriksson 070-687 50 20 på Mäklarhuset för mer information om lägenheten. Lägenheten blir klar 8/6, därför kan inga fysiska visningar av lägenheten göras innan dess. Invändiga bilder kommer att presenteras innan ordinarie visningar.

Uppsala / Norra Luthagen
Gimogatan 11 B
Final price: 3 790 000 kr
Enclosed: 119,5 kvm
Community fee: 5 905 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3/6
Sold: 2016-06-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Gimogatan