Götgatan 2

Götgatan 2

Slutpris

2 895 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Götgatan 2


Slutpris
2 895 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Ihopslagen 2:a + 1:a i Främre Luthagen bekvämt en 1/2 trappa upp med balkong mot lummig innergård!

Möjlighet att förvärva 2:a + 1:a i ett citynära läge. Snabb inflyttning är möjlig! Här bor ni med utsikt mot Årummet och Fyrisån från köksfönstret samtidigt som balkongen vetter mot en lummig och fin innergård med uteplatser och grillmöjligheter. 77 kvm lägenhet disponerad genom 2,5 rok (ursprungligen 3 rok med två separata ingångar). Lägenheten har genom den äldre charmen med detaljer från detta vackra 30-talshus tillsammans med moderna lösningar allt vad en drömbostad kan erbjuda. Bostaden inrymmer hall, ett lyxigt kök som är stort till ytan och inrymmer gott om förvaring genom skåp, en hel vägg med vitrinskåp, kökshalvö med spis och bänkyta med förvaring under. Köket går i vitt utförande med vitvaror i rostfritt. Halvrummet disponeras lämpligen som arbetshörna alt. som klädkammare och sovrummet är stort och här finns gott om garderober. Vidare finns ett vardagsrum, även detta generöst till ytan där såväl matplats som soffgrupp ryms. Från vardagsrummet finns utgång till balkong mot föreningens lugna och lummiga innergård. Modernt badrum med dusch, wc, kaklade väggar, klinkergolv samt gäst-wc med tvättmaskin. Lägenheten har genomgående en ljus och neutral färgsättning, pakettgolv samt vita golvlister.

Här bor ni i ett lugnt läge men ändå mitt i city. Invid korsningen Skolgatan/Götgatan är denna fastighet belägen så all tänkbar service finns inom de närmaste kvarteren. Mataffären ICA Luthagens livs endast 3 min. promenad från din dörr, univeritetets många institutuiner med promenadavstånd samt promenadavstånd om ca. 10-15 min till Resecentrum eller så tar du cykel så tar det 5 min!

Välkommen till en mycket bra förening med en god ekonomi och välkommen hem till en fantastisk lägenhet.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
4 373 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
1
Såld
2016-08-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.