Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Främre Luthagen / Götgatan 2

Ihopslagen 2:a + 1:a i Främre Luthagen bekvämt en 1/2 trappa upp med balkong mot lummig innergård!

Möjlighet att förvärva 2:a + 1:a i ett citynära läge. Snabb inflyttning är möjlig! Här bor ni med utsikt mot Årummet och Fyrisån från köksfönstret samtidigt som balkongen vetter mot en lummig och fin innergård med uteplatser och grillmöjligheter. 77 kvm lägenhet disponerad genom 2,5 rok (ursprungligen 3 rok med två separata ingångar). Lägenheten har genom den äldre charmen med detaljer från detta vackra 30-talshus tillsammans med moderna lösningar allt vad en drömbostad kan erbjuda. Bostaden inrymmer hall, ett lyxigt kök som är stort till ytan och inrymmer gott om förvaring genom skåp, en hel vägg med vitrinskåp, kökshalvö med spis och bänkyta med förvaring under. Köket går i vitt utförande med vitvaror i rostfritt. Halvrummet disponeras lämpligen som arbetshörna alt. som klädkammare och sovrummet är stort och här finns gott om garderober. Vidare finns ett vardagsrum, även detta generöst till ytan där såväl matplats som soffgrupp ryms. Från vardagsrummet finns utgång till balkong mot föreningens lugna och lummiga innergård. Modernt badrum med dusch, wc, kaklade väggar, klinkergolv samt gäst-wc med tvättmaskin. Lägenheten har genomgående en ljus och neutral färgsättning, pakettgolv samt vita golvlister. Här bor ni i ett lugnt läge men ändå mitt i city. Invid korsningen Skolgatan/Götgatan är denna fastighet belägen så all tänkbar service finns inom de närmaste kvarteren. Mataffären ICA Luthagens livs endast 3 min. promenad från din dörr, univeritetets många institutuiner med promenadavstånd samt promenadavstånd om ca. 10-15 min till Resecentrum eller så tar du cykel så tar det 5 min! Välkommen till en mycket bra förening med en god ekonomi och välkommen hem till en fantastisk lägenhet. Varmt välkomna på visning!

Uppsala / Främre Luthagen
Götgatan 2
Final price: 2 895 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 4 373 kr/mån
Rooms: 2,5 rum
Floor: 1
Sold: 2016-08-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Götgatan