Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Gränby / Gränbyvägen 4A

Drömmer ni om att bo mot med stor uteplats mot ett lugnt och fridfullt grönområde och samtidigt ha City en kort cykeltur bort? Precis intill expansiva Gränby Centrum ligger denna stora, luftiga och stilrent inredda 3:a om hela 99 kvm i markplan med stor uteplats om ca 31 kvm mot grönskande innergård. Uteplatsen har en inglasad del och en öppen del, perfekt för den svenska sommaren. Lägenheten består av en rymligt hall med klinkergolv vid entré och snygg , effektiv skjutdörrsgarderob i svart glas, två våtrum i klassisk färgsättning med grått klinkergolv och vitkaklade väggar samt två bra sovrum, Vidare finns ett stort och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök med vita luckor, exklusiva maskiner i rostfritt och stor matplats för ca 6-8 personer. Välkommen hem till Gränby Backe!

Uppsala / Gränby
Gränbyvägen 4A
Final price: 3 050 000 kr
Enclosed: 99 kvm
Community fee: 4 950 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 0 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Gränbyvägen