Henry Säldes Väg 8A

Henry Säldes Väg 8A

Slutpris

2 695 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Henry Säldes Väg 8A


Slutpris
2 695 000 kr

Ulleråker— Uppsala

3:a högst upp i Ulleråker med utsikt mot parken!

Välkomna till denna smakfullt renoverade 3:a högst upp i huset med balkong mot parken och hiss från markplan! Här bor du i en välskött förening omgärdad av grönska och närhet till det mesta.

Samtliga rum har nya golv och ytskikt, badrummet är uppdaterat och köket är modernt inrett med full maskinell utrustning. Hallen är inbjudande och har försetts med garderober och slitstarkt golv. Det stora sovrummet har inretts med flertalet smakfulla garderober vilket ger sovrummet en ombonad och stilren karaktär. Köket har släta moderna luckor, integrerade samt rostfria vitvaror och en praktisk halvö för servering eller snabba frukosten. Vardagsrummet i öppen planlösning mot köket erbjuder gott om plats för både matplats och soffgrupp och hela sällskapsdelen får ett fantastiskt ljusinsläpp via fönster och balkongdörr. Den rymliga balkongen har plats för möbler, ett praktiskt tak som släpper igenom ljuset och en hänförande utsikt mot parken och trädkronorna. Här kan ni njuta av solen från lunchtid fram till runt 20:00 sommartid! Intill vardagsrummet finns ett litet mindre sovrum försett med dubbeldörrar, perfekt att öppna upp för kontakt med barn, som kontor eller gästrum. Badrummet är fräscht med fönster, badkar och en separat tvättdel med både arbetsbänk och tvättmaskin samt torktumlare. Dessutom har denna lägenhet ett extra halvrum som har disponerats som ett mindre sovrum, alt kontor. Lägenheten disponerar ett förråd på vinden om ca 7 kvm.

Ulleråker är ett mycket populärt område vilket man kan förstå. Här finns flertalet lekplatser b la på den fina innergården, förskola och skola runt hörnet. Gott om allmänna kommunikationer med busshållplats ett stenkast från porten, flertalet cykelvägar samt fina promenadstråk vid Fyrisån. Härifrån kan du välja att röra dig in mot Uppsala eller ut mot Lunsen för än mer natur.

Välkommen hem!


Boarea
72.5 kvm
Avgift
5 367 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Henry Säldes Väg såldes av oss 2024-04-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Henry Säldes Väg.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.