Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Höganäs, Fålhagen / Höganäsgatan 6 E

Tilltalande 1:a i populära Höganäs med möjlighet till snabbt tillträde

Välkommen till en mycket ljus och tilltalande 1:a i populära Höganäs. Här bor du centralt, i ett trevligt hus från 30-talet ritat av stadsarkitekt Gunnar Leche. Hemtrevligt boende med tidstypiska detaljer såsom högt i tak och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder ett trivsamt kök med matplats samt ett fräscht badrum. Vidare erbjuds ett stort vardagsrum med klädkammare/förråd samt en hall i entré. Till lägenheten hör två förråd. I föreningen finns tvättstuga med torkrum och mangelrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum, bastu med relax samt en samlingslokal. I avgiften ingår: värme, varm- och kallvatten samt kabel-TV (grundutbud.) Stabil förening som utfört de stora renoveringarna. Inga kommande avgiftsförändringar i dagsläget. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Denna bostad bör ses! Varmt välkomna på visning.

Uppsala / Höganäs, Fålhagen
Höganäsgatan 6 E
Final price: 1 980 000 kr
Enclosed: 42 kvm
Community fee: 1 938 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Höganäsgatan