Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Johannesbäcksgatan 43

Nyproducerad och yteffektiv 2:a i toppskick

Med attraktivt läge i Östra Salabacke finner ni denna nyproducerade 2:a om 37 kvm belägen på bottenvåning med både uteplats och balkong i norr respektive söderläge. Lägenheten bjuder på en trevlig och genomtänkt planlösning med egen entré och fördelar sig enligt följande: en välkomnande hall med plats för klädavhängning och goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Sovrum med plats för dubbelsäng, ett funktionellt kök utrustat med induktionshäll, micro i överskåp samt nya vitvaror i form av kyl, frys och diskmaskin. Ett helkaklat badrum samt ett vardagsrum med utgång till balkongen i söderläge. På Längtans Allé bor ni bekvämt med ett geografiskt kanonläge i en uppskattad stadsdel som är under ständig utveckling och med direkt närhet till det mesta såsom livsmedelsbutiker och övrig närservice. Här får ni promenadavstånd till både livsmedelsbutiken Årstahallen, Brantingstorg med livsmedelsbutik samt det populära och charmiga konditoriet Bageri Brantingstorg i 50-talsstil. För den som söker ett ännu större serviceutbud ligger Gränby Centrum endast 5 minuter från bostaden och till city och Resecentrum tar det endast ca 10 minuter med cykel. För den som pendlar med bil finns även goda möjligheter då man enkelt tar sig ut till E4:an via den norra påfarten. Detta är ett område att trivas i. Lägenheten är under produktion vilket medför att fysiska visningar ej är möjligt. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Uppsala / Salabacke
Johannesbäcksgatan 43
Final price: 1 795 000 kr
Enclosed: 37 kvm
Community fee: 2 472 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Johannesbäcksgatan