Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Årsta / Kamomillgatan 19

Väldisponerad 2:a med fritt läge och balkong!

Här finner ni en väldisponerad och ljus 2:a med fritt läge och rymlig balkong i omtyckt förening och område. Välkomnande och möblerbar hall med plats för avhängning. Kök med bra arbetsytor och gott om skåp samt lådor, diskmaskin. Vardagsrum med plats för matsalsgruppen och soffgruppen. Utgång till lägenhetens rymliga balkong som har ett fritt läge. Sovrum med plats för dubbelsängen och läshörnan, bra förvaring genom garderober med överskåp. Praktisk arbetshörna med plats för skrivbord och hyllor. Badrum med duschkabin och tvättmaskin. Årsta är ett populärt område med bra kommunikationer och cykelavstånd till Resecentrum samt Uppsalas stadskärna. Gångavstånd till Gränby Centrum med all dess service som apotek, mataffärer, detaljhandel samt restauranger. Nära till busshållplatsen och perfekt pendlarläge då E4:ans på- och avfarter nås snabbt och enkelt.

Uppsala / Årsta
Kamomillgatan 19
Final price: 1 900 000 kr
Enclosed: 63 kvm
Community fee: 3 320 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 (1 trappa) av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Kamomillgatan