Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Gamla Uppsala / Ledungsvägen 25

I attraktiva Gamla Uppsala ligger denna rymliga 1 1/2-plansvilla om hela 186 kvm borea. Huset har ett mycket fint läge intill stor allmänning och utmed lugn återvändsgata. I entréplan finns ett stort och luftigt kök med matplats för minst 8 personer, ett rymligt vardagsrum i vinkel, två rejäla sovrum, badrum och tvättstuga/grovingång. På övervåningen finns två stora och mycket luftiga rum med ryggåstak vilka med fördel kan delas upp till flera mindre rum för den stora familjen. Vidare finns en klädkammare, separat wc och en stor balkong med sol nästan hela dagen. Lummig trädgårdstomt med äppelträd, plommoträd, buskar och en plattlagd uteplats på baksidan. Från bostaden har Ni kort promenadavstånd till bland annat grundskola, förskola, lekparker, restaurang, pizzeria och busshållplats. Påfarten till E4 och hela Gränby Köpstad med dess rika utbud finns ett par minuters bilfärd bort. Huset säljs med Mäklarhusets trygghetslösning "Skyddat köp". Husets standard har i stort inte uppdaterats sedan byggnadsåret men har mycket stor potential på grund av det fina läget och dess stora ytor. Välkommen hem till Gamla Uppsala!

Uppsala / Gamla Uppsala
Ledungsvägen 25
Final price: 4 300 000 kr
Enclosed: 186 kvm
Running costs: 35 712 kr/år
Plotarea: 832 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Ledungsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.