Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Industristaden/Kungsängen / Mältargatan 1

Drömmer ni om att bo lugnt och modernt mitt i City? Välkommen till denna stilrent inredda 3:a om 82 kvm belägen på 3:e våningen i modernt hus från 2014 med två bra balkonger. De båda balkongerna har en yta om 7 kvm vardera med utgång från vardagsrum till balkong med sol på morgon och förmiddag, in mot gården ligger en skyddad balkong med sol på dagen och fram till eftermiddagen. Lägenheten består av hall med snygg och effektiv skjutdörrsgarderob, ett rymligt kök med vit skåpinredning, maskiner i rostfritt, stor matplats för 6-8 personer samt öppen planlösning mot luftigt vardagsrum. Vidare finns två bra sovrum, det ena med rymlig klädkammare och det andra med skjutdörrsgarderob, och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, grått klinkergolv, vitkaklade väggar, duschvägg i klarglas och bra skåpförvaring. Suveränt läge med fint planerad och skyddad innergård, förskola i entréplan och en fin lekplats vilken kan användas på kvällar och helger när förskolan är stängd. Vidare har ni tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån samt kort promenadavstånd till Resecentrum och allt vad City kan erbjuda!

Uppsala / Industristaden/Kungsängen
Mältargatan 1
Final price: 2 950 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Community fee: 4 332 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Mältargatan