Mältargatan 1

Mältargatan 1

Slutpris

2 950 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Mältargatan 1


Slutpris
2 950 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Drömmer ni om att bo lugnt och modernt mitt i City?
Välkommen till denna stilrent inredda 3:a om 82 kvm belägen på 3:e våningen i modernt hus från 2014 med två bra balkonger. De båda balkongerna har en yta om 7 kvm vardera med utgång från vardagsrum till balkong med sol på morgon och förmiddag, in mot gården ligger en skyddad balkong med sol på dagen och fram till eftermiddagen. Lägenheten består av hall med snygg och effektiv skjutdörrsgarderob, ett rymligt kök med vit skåpinredning, maskiner i rostfritt, stor matplats för 6-8 personer samt öppen planlösning mot luftigt vardagsrum. Vidare finns två bra sovrum, det ena med rymlig klädkammare och det andra med skjutdörrsgarderob, och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, grått klinkergolv, vitkaklade väggar, duschvägg i klarglas och bra skåpförvaring.

Suveränt läge med fint planerad och skyddad innergård, förskola i entréplan och en fin lekplats vilken kan användas på kvällar och helger när förskolan är stängd. Vidare har ni tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån samt kort promenadavstånd till Resecentrum och allt vad City kan erbjuda!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 332 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-09-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.