Muningatan 4

Muningatan 4

Slutpris

3 690 000 kr


Centrum/Kungsängen— Uppsala

Muningatan 4


Slutpris
3 690 000 kr

Centrum/Kungsängen— Uppsala

Välplanerad 4:a med balkong och perfekt pendlarläge!

Välkommen till denna välplanerade 4:a belägen högt upp i huset med balkong mot innergård!

Lägenheten har en bra planlösning där kök, matplats och vardagsrum samspelar i en fin harmoni, som gör det lätt att umgås både i familjen men också vid sociala sammankomster. Köket är inrett med ekluckor och vitvaror i rostfritt stål, vilket ger ett varmt och hemtrevligt intryck. Här finns gott om plats för en matsalsmöbel. Lägenheten har tre sovrum i varierande storlekar varav det ena har utgång till balkongen, vars placering högt upp i huset ger er en härlig utsikt över föreningens innergård. Vidare finner ni två helkaklade badrum, varav det ena med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetsinnehavaren disponerar även ett externt förråd som ligger i samma trapphus.

Föreningen, HSB Brf 97 Kungsängsporten, är välskött med 145 lägenheter och 82 garageplatser under huset. Som medlem i föreningen har man tillgång till tvättstugor, övernattningsrum, lekplats, barnvagnsförråd och hobbyrum. Bostadsrättsföreningen har implementerat individuella mätningar av varmvatten och installerat solceller på taket på fastigheten.

Det stadsnära läget till Fyrisån och Stadsparken, ger möjlighet till trevliga promenadstråk. Uppsalas Resecentrum nås via en kort promenad några minuter från bostaden - vilket gör detta läge perfekt för dig som pendlar. Här har du även närhet till matbutiken Willys, restauranger, frisörer och gym. Även större utbud av shopping och butiker nås genom en kort promenad in till stadskärnan. Mjölnarparken, Anna Petrus park och flera förskolor finns i närheten. Studenternas IP, där många idrottsevenemang arrangeras, ligger också det inom gångavstånd.

Välkommen på visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
5 075 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-12-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Muningatan såldes av oss 2023-12-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Muningatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.