Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Nyby gård / Munters Gata 53 B

BRF-radhus i ett plan med två uteplatser!

Det perfekta radhuset för barnfamiljen! Välkommen till detta väldisponerade bostadsrättsradhus med två uteplatser beläget i grön och lugn omgivning utan trafikstörning. Bostaden är i ett plan och erbjuder ett kök i öppen planlösning mot vardagsrum, som tillsammans bidrar till en trevlig sällskapsyta, tre sovrum i varierande storlekar, ett helkaklat badrum rustat med tvättpelare samt en rymlig klädkammare. På framsidan av huset finns en stenlagd uteplats och ett trädäck. Från vardagsrummet når ni en stor uteplats med träaltan som ligger ostört mot allmänning och med närhet till lekplats. Här bor ni med närhet till det mesta man kan önska i form av handel, skola, service, rekreation och träning. Goda kommunikationer med buss samt fina cykelvägar till stan.

Uppsala / Nyby gård
Munters Gata 53 B
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 90,8 kvm
Community fee: 5 667 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Munters Gata