Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Murargatan 22B

Med ett centralt läge i Salabacke finns nu denna fina 2:a till salu!

Med ett centralt läge i Salabacke finns nu denna fina 2:a till salu. Lägenheten är belägen på första våningen och bjuder en klassisk och funktionell planlösning med hall, kök med matplats, rymligt sovrum, stamrenoverat badrum med kakel och klinker samt ett rymligt vardagsrum med stort fönsterparti samt fransk balkong. Genomgångslägenhet med ljusinsläpp från två väderstreck. Lugnt och fint läge i Sala backe med stor innergård där långa härliga sommarkvällar med fördel kan avnjutas i någon av föreningens sittgrupper på gården. Närhet till Brantings torg och all service där med bland annat mataffär, apotek och kontitori. Det finns även flera restauranger i de närmaste kvarteren. Goda bussförbindelser till city som endast ligger ett stenkast bort, eller ca. 5-10 min cykelväg! Varmt välkomna på visning!

Uppsala / Salabacke
Murargatan 22B
Final price: 1 890 000 kr
Enclosed: 56,1 kvm
Community fee: 2 719 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Murargatan