Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Murargatan 28 C

3:a med balkong i populära Salabacke

Mycket tilltalande och trivsam 3:a med balkong i populära Salabacke. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på ett stamrenoverat badrum (2007), en rymlig hall i entré och ett kök med matplats. Vidare erbjuds två sovrum samt ett ljust vardagsrum med utgång till balkong. Vardagsrum och balkong vetter mot den lugna innergården. Till lägenheten hör två stycken förråd. Välskött förening där värme, varm- och kallvatten samt kabel-TV (grundutbud) ingår i avgiften. I föreningen finns tvättstuga med torkrum och mangel, cykelförråd, barnvagsförråd samt samlingslokal. Trevlig innergård med grillplatser och en lekplats. Här bor ni i ett attraktivt läge nära city, Gränby Centrum, kommunikationer och restauranger. Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!

Uppsala / Salabacke
Murargatan 28 C
Final price: 1 830 000 kr
Enclosed: 65 kvm
Community fee: 3 033 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Murargatan