Ölandsresan 3d

Ölandsresan 3d

Slutpris

1 800 000 kr


Sävja— Uppsala

Ölandsresan 3d


Slutpris
1 800 000 kr

Sävja— Uppsala

Unik 2:a med stor balkong om 35 kvm!

Välkommen till denna unika 2:a om 49 kvm belägen på vån 7med en otroliga balkong på hela 35kvm med sol ända från morgon till kväll. Här i ett av Uppsalas landmärken, Linnéas Utsikt, bor du riktigt modernt och bekvämt samtidigt som du har nära till både skog och natur!

Väl inne i bostaden välkomnas ni av en hall med förvaring i garderob samt vid hatthylla. På golvet har man valt att lägga klinker som sedan övergår till parkett för att underlätta städningen. Vidare så når ni köket som ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen. Här finns gott om socialaytor för umgänge med familj och vänner samt utrymme för matlagning. Från vardagsrummet när ni den ena av de två utgångarna som finns till bostadens unika balkong där ni kan njuta av solens alla timmar från soluppgång till nedgång. Detta möjliggörs då balkongen går runt huset och därmed är belägen i både öster & söderläge. Övrigt så erbjuder bostaden ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt en stor walk in closet med gott om förvaringsutrymme Även härifrån nås balkongen då det är en till balkongdörr placerad i detta rum. Bostadens badrum är helkaklat och är utrustat med både duschhörna, kombinerad tvättmaskin & torktumlare, linneskåp, tvättställ med kommod, spegelskåp handdukstork samt WC.

I föreningen finns alla möjliga bekvämligheter: Hiss, parkeringsgarage, cykelförråd med möjlighet att ladda elcykel, en fin gymlokal, bastu, gästrum, festlokal, hobbyrum och en innergård med lekytor och grillplats. Dessutom finns en stor, härlig takterrass som kan nyttjas av alla som bor i föreningen.

Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala. Här finns skola upp till årskurs 9, förskolor, bibliotek, apotek, vårdcentral, pizzeria, närbutik, m m. En välsorterad ICA Supermarket finns inom gångavstånd. Mycket bra bussförbindelser och cykelvägar in till centrum. Sävja gränsar mot naturreservatet Norra Lunsen, ett stort och vilt skogsområde med kilometer efter kilometer av strövstigar. Snörika vintrar spårar man även skidleder här.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!


Boarea
49 kvm
Avgift
3 836 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
7 av 11 (Hiss finns)
Såld
2024-04-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ölandsresan såldes av oss 2024-04-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ölandsresan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.