Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Norra Luthagen / Plattgatan 3

4 rok i Norra Luthagen med stor inglasad balkong i sydvästläge, hiss från markplan!

4 rok om 96 kvm från 2014 med hiss från markplan till fjärde våningen. Lägenheten har en härlig inglasad balkong i sydvästläge. Välplanerad planlösning, bra förening och all tänkbar service i närområdet! Välkommen till en fantastisk våning om 4 rok belägen i norra delen av Luthagen. Med hiss från markplan välkomnar lägenheten på fjärde våningen genom en mycket välplanerad planlösning där sällskapsytor som vardagsrum, kök samt balkong och gäst-WC ligger i anslutning till varandra och nås till höger från entrén. Till vänster från hallen möter den mer privata delen av lägenheten med sina tre sovrum samt badrum. Lägenheten är från 2014 vilket ger sig till uttryck i den moderna och höga standard som lägenheten bjuder. Tillval som gjordes på denna lägenhet vid nyproduktionen är väl valda och visar att ägarna valt att prioritera kvalitet genom bland annat att satsa på bra vitvaror i köket. Här bor ni med all tänkbar service i närområdet med mataffärer, apotek och restauranger mm. Direkt närhet till Stabbyskogen för den som önskar näraliggande motionsspår. Flera förskolor finns i närområdet samt grundskola. Bra och skötsam förening med trevlig innergård med lekplats och utemöbler. Välkomna på visning!

Uppsala / Norra Luthagen
Plattgatan 3
Final price: 3 495 000 kr
Enclosed: 96 kvm
Community fee: 5 107 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Plattgatan