Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Kapellgärdet / Portalgatan 4A

Stor balkong, walk-in-closet och mycket fräscht badrum

Välkommen till denna ljusa, välplanerade och rymliga 2:a med möblerbar balkong där ni avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Helkaklat badrum med exklusiv känsla som utrustats med integrerade och dimbara spotlights, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt badkar med duschvägg i glas. Fräscht kök med diskmaskin, generöst ljusinsläpp samt gott om utrymme för rejält matbord. I sovrummet får ni enkelt plats med dubbelsäng och här finner ni ingången till er walk-in-closet. Till lägenheten hör stort källarförråd om ca 6 kvm. Stabil förening som erbjuder Telia Triple Play i avgiften. Centralt läge med gång- och cykelavstånd till Resecentrum, mataffär, gym, restauranger och allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Uppsala / Kapellgärdet
Portalgatan 4A
Final price: 2 300 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Community fee: 4 069 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Portalgatan