Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Skölsta / Skansvägen 2

Drömmer ni om att bo lugnt och lantligt med modern och hög standard endast några få minuter från City! I attraktiva och stadsnära Skölsta ligger denna ljusa och rymliga 1 1/2-plansvilla med modern planlösning, stor träaltan om ca 90kvm i bästa västerläge och uppvärmd pool. På fastigheten finns en friliggande garagebyggnad med inredd lägenhet ovanpå, perfekt för tonårsbarnen, gäster eller dylikt. Väl tilltagen och lättskött trädgårdstomt med grusad uppfart, fin stenläggning runt huset och stora härliga gräsytor. Utöver garaget så rymmer uppfarten tre bilar. Ingång till luftig och ljus entré med klinkergolv, vita väggar och bra förrådsförvaring under trapp. Intill entrén finns ett renoverat våtrum från 2013 med svart kakel, vitt klinkergolv, vit kommod, golvvärme och infällda spotlights. I öppen planlösning mot kök finns ett vardagsrum med vitpigmenterad ekparkett, braskamin, stort ljusinsläpp och matplats för stora middagar. Köket är inrett med vita luckor, bänkskiva i ek, maskiner i rostfritt och svart kakel ovanför arbetsbänk. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum och funktionell tvättstuga/grovingång med klinkergolv, vit skåpinredning, tvättmaskin, torktumlare och värmepump. Övervåningen består av två stora sovrum vilka kan delas upp till flera mindre rum, ett renoverat våtrum från 2013 med vitkaklade väggar, grått klinkergolv och golvvärme samt allrum med stort ljusinsläpp. Utgång till stor balkong med härlig utsikt och ett fritt läge. Detta mycket välskötta och renoverade hus bör upplevas på plats, välkommen på visning!

Uppsala / Skölsta
Skansvägen 2
Final price: 4 980 000 kr
Enclosed: 139 kvm
Running costs: 39 200 kr/år
Plotarea: 1338 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Skansvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.