Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Höganäs / S:t Olofsgatan 56 C

Välkommen till denna fina och ljusa 30-talslägenhet med högt i tak (2,7m). Lägenheten ligger i Höganäs och har ett ypperligt pendlarläge med endast ca 5 min promenad till Resecentrum. I närområdet finns bland annat ett populärt gym och galleria Kvarnen (ICA, systembolaget) samt Vaksala torg. Bekvämt gångavstånd till centrums breda utbud av restauranger, caféer och butiker. Nära till busskommunikationer. Föreningen har en grön och fin innergård i ett skyddat läge med flera sittplatser och grillmöjligheter. Lägenheten känns ljus med flera stora fönster och har genomgående trägolv och vitmålade väggar utom en fondvägg i köket. Hall med plats för avhängning och en inre möblerbar hall som bland annat kan användas som arbetsplats eller kontor. Stort sovrum mot innergården med både klädkammare och garderober. Charmigt kök med en blandning av både nytt och gammalt som till exempel äldre stommar och luckor samt moderna rostfria vitvaror. Rymligt och ljust vardagsrum med härlig rymd. Badrum med klinker på golv och kaklade väggar. Utrustat med både dusch och tvättmaskin. Välkommen på visning!

Uppsala / Höganäs
S:t Olofsgatan 56 C
Final price: 2 575 000 kr
Enclosed: 66 kvm
Community fee: 3 974 kr/mån
Rooms: 2.5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2/3
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / S:T Olofsgatan