Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Höganäs / S:T Persgatan 34 B

Trea med uteplats och garanterad garageplats!

Med centralt men lugnt läge hittar ni denna ytterst tilltalande trea, i genomgående mycket bra skick, med härlig uteplats, balkong samt mycket låg avgift! Som en extra bonus garanteras en garageplats för den som vill! Planlösningen erbjuder ett snyggt renoverat kök med matplats i öppen planlösning mot det stora och trivsamma vardagsrummet, där även utgång till balkongen finns. Vidare finns två bra sovrum, varav det lite större har utgång till den härliga uteplatsen med eftermiddags- och kvällssol, samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Perfekt läge med närhet till Resecentrum, City, Kvarnengallerian (med t.ex. Ica och Systembolaget), flera universitetsinstitutioner, nationer och allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Uppsala / Höganäs
S:T Persgatan 34 B
Final price: 3 165 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 2 760 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: BV av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / S:T Persgatan