S:t Persgatan 45 C

S:t Persgatan 45 C

Slutpris

1 725 000 kr


Höganäs/Centrum— Uppsala

S:t Persgatan 45 C


Slutpris
1 725 000 kr

Höganäs/Centrum— Uppsala

2:a med balkong i Höganäs!

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a med balkong i solsäkert sydvästläge. Här bor du i en lugn del av omtyckta Höganäs på återvändsgata, med närhet till såväl Vaksalatorg och Resecentrum som stadskärnan.

Här möts du av en hall som öppnar upp mot arbetskök och vardagsrum. Bostadens kök är renoverat och inrett med tidlösa vita handtagslösa köksluckor, bänkskiva i ljus marmor med stänkskydd ovan av gråa stora klinkerplattor. Köket är utrustat med induktionshäll, kolfilterfläkt, kombinerad ugn/micro och integrerad kyl/frys. Ljusinsläpp via spröjsat välvt fönster mot sovrummet.
Vidare in vardagsrummet finns plats för soffa och tv samt en mindre kontorshörna. Från vardagsrummet tar du dig till balkongen som ligger i ett fint sydvästläge med utsikt mot föreningens innergård. I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet som rymmer en 1,40m-säng och förvaringsmöbel. Badrummet har kaklade väggar och plastmatta på golvet.

Från S:t Persgatan bor ni med ett ypperligt pendlarläge endast en kort cykeltur till Resecentrum. Med en kort promenad når ni Uppsalas stadskärna. Endast några hundra meter från bostaden finner ni utmärkt service i Gallerian Kvarnen med bland annat erbjuder en välsorterad matbutik, restauranger, apotek, kemtvätt, skomakare, Systembolag, postombud och frisör. Närheten till Vaksala torg gör också att ni smidigt kan njuta av den aktiva torghandeln och för träning finns Friskis & Svettis stora träningsanläggning alldeles intill föreningen.

Välkommen på visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
3 182 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Persgatan såldes av oss 2024-02-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Persgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.