Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Höganäs / Storgatan 7 A

Ett stenkast från Uppsalas stadskärna i attraktiva Höganäs finner ni denna välplanerade gavel-4:a i perfekt pendlarläge belägen i en fastighet med hiss! Lägenheten har renoveringsbehov och en enorm potential att kunna bli ditt nya drömboende. För den som önskar fler sovrum kan man med enkla medel bygga om lägenheten till en 5:a. Väl inne i bostaden möts ni av en stor hall som leder till de övriga rummen vilket gör att hallen känns mycket umgängesvänlig. Här finns en gäst-WC (stamrenoverat 2016) och förvaring i klädkammare, vidare finns ett kök med bra arbetsytor och matplats för fyra personer, väl tilltaget vardagsrum med ljusinsläpp från två håll och utgång till inglasad balkong. Tre sovrum i varierande storlekar samt ett stamrenoverat helkaklat badrum från 2016. Parkering i varmgarage tillhör lägenheten för ca 340 kr/månad. Här bor ni centralt men ändå lugnt och tyst i Höganäs med direkt närhet till Kvarnens köpcentrum som rymmer både mataffär, systembolag och apotek. På kort promenadavstånd finns flera populära restauranger, gym samt Uppsala konsert och kongress. Ett mycket bra pendlarläge endast några få minuters promenad från Resecentrum. Välkomna på visning!

Uppsala / Höganäs
Storgatan 7 A
Final price: 3 560 000 kr
Enclosed: 107,7 kvm
Community fee: 4 494 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Storgatan