Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Höganäs / Storgatan 2D

Drömmer ni om att bo mitt i City med rymlig balkong mot grönskande omgivning! Denna luftiga 4:a är belägen på gavel i byggnad med hiss från markplan vid slutet av återvändsgata. Föreningen har en lugn och grön innergård med egna gungor, ett flertal sittgrupper och på andra sidan huset finns grönområde med kolonilotter. Lägenheten består av en rymlig hall med mycket bra garderobsförvaring och ett renoverat kök från 2011 med vit skåpinredning, modern maskinell utrustning och matplats för 4-6 personer. Vidare finns ett luftigt vardagsrum med extra gavelfönster och utgång till balkong, tre bra sovrum i varierande storlekar och två renoverade badrum från 2011. Det första badrummet är inrett med kopparfärgat och vitt kakel, klinkergolv med golvvärme, kommod i valnöt, bubbelbadkar och spotlights i tak och det andra badrummet är inrett med svart klinkergolv med golvvärme, vitkaklade väggar, handdukstork, kommod, tvättmaskin och duschplats med vattenfallsdusch. För närvarande inte någon kö inom föreningen till parkering, detta kan dock förändras. Välkommen hem till Höganäs!

Uppsala / Höganäs
Storgatan 2D
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 99 kvm
Community fee: 5 066 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Storgatan