Storgatan 2D

Storgatan 2D

Slutpris

3 300 000 kr


Höganäs— Uppsala

Storgatan 2D


Slutpris
3 300 000 kr

Höganäs— Uppsala

Drömmer ni om att bo mitt i City med rymlig balkong mot grönskande omgivning! Denna luftiga 4:a är belägen på gavel i byggnad med hiss från markplan vid slutet av återvändsgata.
Föreningen har en lugn och grön innergård med egna gungor, ett flertal sittgrupper och på andra sidan huset finns grönområde med kolonilotter.
Lägenheten består av en rymlig hall med mycket bra garderobsförvaring och ett renoverat kök från 2011 med vit skåpinredning, modern maskinell utrustning och matplats för 4-6 personer. Vidare finns ett luftigt vardagsrum med extra gavelfönster och utgång till balkong, tre bra sovrum i varierande storlekar och två renoverade badrum från 2011. Det första badrummet är inrett med kopparfärgat och vitt kakel, klinkergolv med golvvärme, kommod i valnöt, bubbelbadkar och spotlights i tak och det andra badrummet är inrett med svart klinkergolv med golvvärme, vitkaklade väggar, handdukstork, kommod, tvättmaskin och duschplats med vattenfallsdusch.
För närvarande inte någon kö inom föreningen till parkering, detta kan dock förändras.
Välkommen hem till Höganäs!


Boarea
99 kvm
Avgift
5 066 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-08-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.