Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen / Sysslomansgatan 32C

Gavelläge samt balkong med kvällssol!

Välkommen till ett av Luthagens mest populära lägen där bostaden även ligger högst upp på husets gavel. Vardagsrummet har fönster i två vädersträck och härifrån nås balkongen där ni avnjuter skön kvällssol. Modernt kök med diskmaskin samt utrymme för mindre matbord. Sovrum med gott om plats för rejäl säng samt två integrerade garderober. Hallen är utrustad med hatthylla samt praktiska garderober med spegelskjutdörrar. Stabil förening med många gemensamma utrymmen som exempelvis pingisrum, bastu, övernattningsrum samt fin tvättstuga med torkrum. Inom gångavstånd finner ni bl.a. Ekonomikum, Vindhemsparken, Stabbyskogens elljusspår, flera olika typer av restauranger som exempelvis thai och sushi, välsorterad mataffär, nationslivet, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Uppsala / Luthagen
Sysslomansgatan 32C
Final price: 2 250 000 kr
Enclosed: 48 kvm
Community fee: 2 511 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Sysslomansgatan