Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Sysslomansgatan 32 c

Balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol

Välkommen till denna trevliga 1:a belägen i ett av Luthagens mest populära kvarter med närhet till det mesta. Bostaden ligger högst upp i huset med insynsskyddat läge och har balkong där du avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Funktionellt arbetskök, stamrenoverat badrum med badkar samt rum med burspråk och gott ljusinsläpp. I hallen finns bra avhängnings- samt förvaringsmöjligheter och i lägenheten finns klädkammare. Till bostaden hör även ett separat vindsförråd. Stabil förening med låg belåningsgrad/kvm som inte planerar att höja månadsavgiften. Här finns många gemensamma utrymmen som exempelvis pingisrum, bastu, övernattningsrum samt fin tvättstuga med torkrum. Inom gångavstånd finner ni bl.a. Ekonomikum, Vindhemsparken, Stabbyskogens elljusspår, flera olika typer av restauranger som exempelvis thai och sushi, välsorterad mataffär, nationslivet, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Uppsala / Luthagen
Sysslomansgatan 32 c
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 34 kvm
Avgift: 1 767 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Sysslomansgatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.