Search Menu
Såld

Uppsala - Luthagen / Sysslomansgatan 32 c

Balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol

Välkommen till denna trevliga 1:a belägen i ett av Luthagens mest populära kvarter med närhet till det mesta. Bostaden ligger högst upp i huset med insynsskyddat läge och har balkong där du avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Funktionellt arbetskök, stamrenoverat badrum med badkar samt rum med burspråk och gott ljusinsläpp. I hallen finns bra avhängnings- samt förvaringsmöjligheter och i lägenheten finns klädkammare. Till bostaden hör även ett separat vindsförråd. Stabil förening med låg belåningsgrad/kvm som inte planerar att höja månadsavgiften. Här finns många gemensamma utrymmen som exempelvis pingisrum, bastu, övernattningsrum samt fin tvättstuga med torkrum. Inom gångavstånd finner ni bl.a. Ekonomikum, Vindhemsparken, Stabbyskogens elljusspår, flera olika typer av restauranger som exempelvis thai och sushi, välsorterad mataffär, nationslivet, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Uppsala / Luthagen
Sysslomansgatan 32 c
Final price: 1 950 000 kr
Enclosed: 34 kvm
Community fee: 1 767 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Sysslomansgatan