Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen / Tegnérgatan 17A

Högst upp med balkong och fri från insyn!

Högst upp i huset utan någon som helst insyn och med utsikt över innergårdar ligger denna charmiga 2,5:a med balkong som idag nyttjas som en 1,5:a! Lägenheten har vackra bevarade 30-talsdetaljer såsom djupa fönsterbänkar i sten, fiskbensparkett och fönster i äldre stil. Lägenheten är i behov av genomgående renovering och erbjuder ett kök med delar av originalinredningen bevarad, en inre hall och ett vardagsrum med utgång till balkongen som är belägen i söder mot grönskande innergårdar. Köket är sammanslaget med det före detta sovrummet och vetter mot Tegnérgatan och Sverkerskolan. På kvällen kan man beskåda solnedgången bakom björkarna. Läget är oslagbart med närheten till Ekonomikum, studentnationerna och mataffärerna Luthagens Livs och Coop Nära. Söker du rekreation ligger Stabbyskogen nära, här finns fina naturstigar och löpspår. Till citykärnan cyklar du på ca 10 minuter eller tar buss nr 9, vars busshållsplats ligger ett stenkast bort. Välkommen på visning!

Uppsala / Luthagen
Tegnérgatan 17A
Final price: 2 325 000 kr
Enclosed: 65 kvm
Community fee: 3 157 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Tegnérgatan