Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Höganäs / Torkelsgatan 34 A

Stor 3:a med uteplats i soligt läge

Välkommen till populära Höganäs och denna 3:a med stor uteplats och bästa solläge mot sydväst. Här får ni en rymlig bostad med 2 rejäla sovrum, helkaklat badrum, kök med matplats samt stort vardagsrum som leder till den stora uteplatsen mot innergården i lugnt läge. Bostaden är i gott skick med fina ljusa ytskikt, 50-talsstilen är bevarad bland annat i de vackra sektionsradiatorerna och inbyggda garderober med originalhandtag. Tillhörande lägenheten finns flertalet inbyggda garderober (i hall och sovrum) och 3 källarförråd (ett förråd, en matkällare och en förrådsgarderob) . Här bor ni i mycket bra bostadsrättsförening med god ekonomi, välskötta byggnader och riktigt fin innergård. Föreningen har parkeringsplatser och garage (för närvarande kö till bilplatserna) till förfogande för medlemmarna samt tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum, övernattningsrum och gemensamhetslokal. I månadsavgiften, 3 293kr, ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, källarförråd och bostadsrättstillägg på hemförsäkringen. Flytta till populära Höganäs - ett stenkast från resecentrum och city med all dess utbud i form av restauranger, shopping, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar etcetera. Ett fåtal minuters promenad tar er till Kvarnen gallerian och Vaksala torg.

Uppsala / Höganäs
Torkelsgatan 34 A
Final price: 2 900 000 kr
Enclosed: 74 kvm
Community fee: 3 293 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Torkelsgatan