Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Höganäs / Torkelsgatan 34A

1:a med stor uteplats i bästa solläge!

Välkommen till en rymlig 1:a med fantastisk uteplats i Höganäs! Här erbjuds en genomgående bra lägenhet där fint handlag har format lägenheten med bland annat platsbyggt kök, blombrädor i massiv ek samt fina dörr- och fönsterfoder. Det är ett välplanerat boende på 37,5 kvm som utgör hall, badrum, kök med matplats, rum samt stor uteplats i sydvästläge. Utöver lägenhetens 4 inbyggda garderober erbjuds 3 källarförråd (ett förråd, en matkällare och en förrådsgarderob). Här bor ni i mycket bra bostadsrättsförening med god ekonomi, välskötta byggnader och riktigt fin innergård. Föreningen har parkeringsplatser och garage (för närvarande kö till bilplatserna) till förfogande för medlemmarna samt tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum, övernattningsrum och gemensamhetslokal. I månadsavgiften, 1 925 kr, ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, källarförråd och bostadsrättstillägg på hemförsäkringen. Flytta till populära Höganäs - ett stenkast från resecentrum och city med all dess utbud i form av restauranger, shopping, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar etcetera. Ett fåtal minuters promenad tar er till Kvarnen gallerian och Vaksala torg.

Uppsala / Höganäs
Torkelsgatan 34A
Final price: 1 880 000 kr
Enclosed: 37,5 kvm
Community fee: 1 925 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Torkelsgatan