Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Centrum / Trädgårdsgatan 7 B

Cityläge utan insyn!

På Trädgårdsgatan, högt upp i huset, ligger denna rymliga 3:a med utsikt över vackra innergårdar och Uppsalas landmärken Slottet och Domkyrkan. Trots det centrala läget kan ni ostört njuta av lugnet och ynnesten att bo i en bostad utan någon insyn. Vardagsrum och kök ligger i fil med två stora fönsterpartier mot söder. Lägenheten erbjuder ett smakfullt kök från 2013 med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, två sovrum varav ett med balkong och klädkammare, kaklat badrum med avskiljande dörr mellan wc-del och badrumsdel. Invid köket finns även en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten byggdes 1995 och har bekvämligheter såsom hiss från garageplan och övernattningsrum för gäster. Runt knuten finns shopping, restauranger och rekreation i Stadsparken. För den som pendlar ligger Resecentrum endast 7 minuters promenad från bostaden.

Uppsala / Centrum
Trädgårdsgatan 7 B
Final price: 4 500 000 kr
Enclosed: 87,1 kvm
Community fee: 4 027 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Trädgårdsgatan