Trädgårdsgatan 7 B

Trädgårdsgatan 7 B

Slutpris

4 500 000 kr


Centrum— Uppsala

Trädgårdsgatan 7 B


Slutpris
4 500 000 kr

Centrum— Uppsala

Cityläge utan insyn!

På Trädgårdsgatan, högt upp i huset, ligger denna rymliga 3:a med utsikt över vackra innergårdar och Uppsalas landmärken Slottet och Domkyrkan. Trots det centrala läget kan ni ostört njuta av lugnet och ynnesten att bo i en bostad utan någon insyn. Vardagsrum och kök ligger i fil med två stora fönsterpartier mot söder.

Lägenheten erbjuder ett smakfullt kök från 2013 med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, två sovrum varav ett med balkong och klädkammare, kaklat badrum med avskiljande dörr mellan wc-del och badrumsdel. Invid köket finns även en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Fastigheten byggdes 1995 och har bekvämligheter såsom hiss från garageplan och övernattningsrum för gäster. Runt knuten finns shopping, restauranger och rekreation i Stadsparken. För den som pendlar ligger Resecentrum endast 7 minuters promenad från bostaden.


Boarea
87.1 kvm
Avgift
4 027 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-06-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2016-06-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Trädgårdsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.