Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Fålhagen / Väderkvarnsgatan 38B

Charmig 1:a i vackra Tripolis

Välkommen till denna charmiga 1:a i vackra Tripolis med högt läge som ger gott om ljusinsläpp. Här finner ni många vackra bevarade detaljer från förra sekelskiftet såsom djupa fönsternischer, vackra trägolv, spegeldörrar och högt i tak. Lägenheten är belägen i ett av Fålhagens mest kända fastigheter, Tripolis och erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring, ett rymligt kök med två bevarade skafferier, rum med plats för både säng och soffa samt dusch och wc. Här bor ni i en välskött och omtyckt förening med en lummig och trevlig innergård med grillmöjligheter. Fålhagen är ett lugnt och attraktivt område med direkt närhet till resecentrum och city. Ett stenkast bort finns Vaksala torg, UKK och Kvarnen med all tänkbar service. På husets baksida ligger fina S:t Göransparken med både lekpark och plats för avkoppling. I området finns även ett flertal restauranger, cafeér och träningsanläggningar. Praktiskt boende helt enkelt! Välkommen!

Uppsala / Fålhagen
Väderkvarnsgatan 38B
Final price: 1 975 000 kr
Enclosed: 36,5 kvm
Community fee: 2 353 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Väderkvarnsgatan