Vedyxa 27

Vedyxa 27

Slutpris

3 940 000 kr


Vedyxa— Uppsala

Vedyxa 27


Slutpris
3 940 000 kr

Vedyxa— Uppsala

Välkommen till denna välplanerade villa, belägen endast ca 8 km från City med lantlig omgivning och utsikt över omgivande mark.
Väl tilltagen trädgårdstomt om 1.774 kvm med en stor nybyggd träaltan (2015) intill huset med skyddande spaljé och stämningsfull utebelysning samt en separat uteplats med vedeldad badtunna.
Entré till rymlig hall med klinkergolv och golvvärme, nyrenoverad tvättstuga och ett nytt badrum från(2016) med grått klinkergolv med golvvärme, vitkaklade väggar, badkar, kommod och spegelskåp. Vidare finns ett stort kök med svart klinkergolv och golvvärme (2011), inredning i vitt, kyl/frys, induktionshäll, bevarad vedspis och inbyggd ugn (2011). Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum med stor matplats.
På övervåningen finns tre bra sovrum, gott om förvaringsutrymmen och ett renoverat badrum (2012). En av kattvindarna har inretts till kontor.
Suveräna förvaringsmöjligheter tack vare ett flertal förrådsutrymmen, separat 1-bilsgarage och plats för ett flertal bilar på den grusade uppfarten. Ett flertal större renoveringar har utförts sedan 2011 och korttidsmätning av radon är utförd med goda resultat. Bredbandsfiber från Uppsala Stadsnät är beställt och kommer att dras in. Kort promenadavstånd till busshållplats.


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
32 359 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.