Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Vedyxa / Vedyxa 27

Välkommen till denna välplanerade villa, belägen endast ca 8 km från City med lantlig omgivning och utsikt över omgivande mark. Väl tilltagen trädgårdstomt om 1.774 kvm med en stor nybyggd träaltan (2015) intill huset med skyddande spaljé och stämningsfull utebelysning samt en separat uteplats med vedeldad badtunna. Entré till rymlig hall med klinkergolv och golvvärme, nyrenoverad tvättstuga och ett nytt badrum från(2016) med grått klinkergolv med golvvärme, vitkaklade väggar, badkar, kommod och spegelskåp. Vidare finns ett stort kök med svart klinkergolv och golvvärme (2011), inredning i vitt, kyl/frys, induktionshäll, bevarad vedspis och inbyggd ugn (2011). Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum med stor matplats. På övervåningen finns tre bra sovrum, gott om förvaringsutrymmen och ett renoverat badrum (2012). En av kattvindarna har inretts till kontor. Suveräna förvaringsmöjligheter tack vare ett flertal förrådsutrymmen, separat 1-bilsgarage och plats för ett flertal bilar på den grusade uppfarten. Ett flertal större renoveringar har utförts sedan 2011 och korttidsmätning av radon är utförd med goda resultat. Bredbandsfiber från Uppsala Stadsnät är beställt och kommer att dras in. Kort promenadavstånd till busshållplats.

Uppsala / Vedyxa
Vedyxa 27
Final price: 3 940 000 kr
Enclosed: 120 kvm
Running costs: 32 359 kr/år
Plotarea: 1774 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Vedyxa
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.