prel. fastighetsbeteckning Karlstad Önnerud 3:24

prel. fastighetsbeteckning Karlstad Önnerud 3:24

Slutpris

1 100 000 kr


Önnerud— Karlstad

prel. fastighetsbeteckning Karlstad Önnerud 3:24


Slutpris
1 100 000 kr

Önnerud— Karlstad

Vacker belägen villatomt 10 min från Karlstad!

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig och naturskön villatomt om 2440 kvm med skog och natur som närmsta granne. Välj ett färdigt koncept av husleverantör eller varför inte en storslagen arkitektritad villa! Finns förnärvarande fyra disponibla tomter som ligger intill varandra för försäljning men med ett litet skogsskifte som delar dom två paren isär. Möjlighet att köpa tillsammans med bästa kompisen eller varför inte köpa två för större tomtareal?
Tomterna ligger inom Sörmons vattenskyddsområde vilket gör att kraven på vatten och avlopp är mer noggrann. Därför kommer säljaren att bekosta att göra en slutinfiltration och där köparen enbart behöver anlägga ett minireningsverk som kopplas på slutinfiltrationen samt borra för eget vatten.

Här bor ni på ett lantligt läge men med korta kommunikationsavstånd till Karlstad centrum. På 10 minuter med bil befinner ni er på Bergviks köpcentrum med IKEA, mataffärer, gym och shopping. Även Karlstad centrum ligger 10 minuter bort, här finner ni all dess service. Några hundra meter från bostaden stannar buss som smidigt tar er till centrala Karlstad. Ca 20 minuters bilfärd till Karlstad Airport.

Fastigheten är under avstyckning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Positivt förhandsbesked finns.


Tomtarea
2 425 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
KARLSTAD ÖNNERUD 3:18
Såld
2023-07-31

Mäklarhuset Karlstad

Denna tomt på prel. fastighetsbeteckning Karlstad Önnerud såldes av oss 2023-07-31. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på prel. fastighetsbeteckning Karlstad Önnerud.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.