Search Menu
Bostaden är såld

Älandsbro - Aspnäs / Aspnäs 113

Vackert belägen stuga med fin utsikt över Stor-Vegsjön!

Välkommen till Aspnäs 113. Här finner ni ett mycket trevligt fritidshus på friköpt tomt, vackert beläget på landet, men med direkt närhet till stan. Nedanför tomten finns det servitut på båtplats med egen brygga, en liten badstrand och klippor att bada ifrån. Trädgården ligger i soligt läge och med vacker utsikt mot Stor-Vegsjön. Denna sjö har gott om badplatser, kubbar och fisk. Huset är tillbyggt med kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och ett duschrum. Allrummet har en härlig värmande nyinstallerad Keddy-kamin och med en slående vacker vy över sjön. I direkt anslutning har ni utgången till altanen där ni kan sitta många timmar och se på dess vackra omgivning. Det finns här även en charmig gäststuga med högt i tak och plats för både våningssäng och dubbelsäng, en lekstuga/förråd och gott om härliga uteplatser att kunna koppla av på! Inventarier ingår delvis. Välkommen på visning!

Älandsbro / Aspnäs
Aspnäs 113
Final price: 875 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Running costs: 9 461 kr/år
Plotarea: 1916 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Älandsbro / Aspnäs