Search Menu
Bostaden är såld

Älandsbro - Finsvik / Strinningen 136

Smakfullt fritidshus med underbar havsutsikt, båtplats och rejäl altan i solläge.

Välkommen till en ljuvlig stugdröm med stor insynsskyddad och friköpt havstomt med härlig havsutsikt. Här finns möjlighet att bygga en egen brygga! Huvudbyggnaden inrymmer stort allrum med kamin och plats för både soffgrupp och matsalsbord, duschrum med förbränningstoalett, kök samt ett sovloft. Genomgående väl valda ytskikt och färgval, mycket fönster för fint ljusinsläpp. Den gemytliga charmen har bevarats ytterligare med timmer och gamla ladugårdsgolv som slipats upp, riktigt fina stora plankor! Husets högt belägna och stora altan har mycket bra solläge stor del av dagen och där kan man njuta av havsutsikten över Ångermanälvens mynning och Lungö sundet . På tomten finns även en vinterbonad gäststuga med kök och sovrum. Detta är en fastighet som förädlats med kärlek och ett ställe man verkligen kan trivas på. I skogarna runt omkring finns massor med härlig svamp och bär samt en mängd stigar för både löpning och promenader. 1 kilometer ifrån fastigheten finns en fin och välplanerad golfbana. Denna chans får ni inte missa!

Älandsbro / Finsvik
Strinningen 136
Final price: 1 700 000 kr
Enclosed: 71/43 kvm
Running costs: 9 941 kr/år
Plotarea: 2175 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västernorrland / Älandsbro / Strinningen